0 prod | Ajuda
0 prod | Ajuda
< Inici

L'ARSA, amb NIF A2805948 i domicili al Monestir de Montserrat s/n, C.P. 08199 de Montserrat; és l'empresa que gestiona els serveis del recinte del santuari de Montserrat.
L'ARSA ha creat una botiga on line sota el domini http://botiga.montserratvisita.com a través de la qual comercialitza productes i serveis.

Sobre l'enviament
Quin és el termini d'entrega dels productes?
Els productes disponibles i en estoc, seran entregats a l'Usuari després de rebre el pagament de la comanda, entre 2 i 5 dies al territori peninsular, entre 2 i 7 dies a les illes; entre 3 i 10 dies a la resta d'Europa i entre 5 i 12 dies a la resta del món.


Es poden retornar els productes?
Amb l'objectiu que l'Usuari pugui exercir el dret a retornar un producte, haurà de trucar al telèfon 93 877 77 10, de 10h a 18h, de dilluns a divendres
L'Usuari té el dret a retornar els productes adquirits, en un termini de 7 dies hàbils, des de la recepció de la comanda. En aquest cas, L'ARSA retornarà l'import íntegre del producte, exceptuant les despeses d'enviament, en un termini de màxim de 30 dies.
No es podran retornar CD o DVD que hagin estat desprecintats per l'Usuari.
empre que els productes siguin retornats sense danys, L'ARSA devolucionarà l'import pagat pels productes.

Què passa si un article arriba detriorat?
Si algun dels productes adquirits per l'Usuari, arribés deteriorat, L'ARSA assumirà el cost de substitució del producte i les despeses d'enviament.
Sobre les condicions de venda
Es pot finalitzar el procés de compra on line?
Els països de la Unió Europa que formin part de la tarifa E-Comerce de l'empresa MRW, poden finalitzar la compra on-line.
Per la resta de països, l'usuari rebrà un correu electrònic de confirmació i L'ARSA contactarà, en un termini no superior a les 72 hores, per concretar la compra en les condicions pactades.

Com es poden pagar els articles comprats on line?
Les compres dels productes es poden pagar amb targeta de crèdit, a través de transferència bancària i sistema paypal.
L'usuari pagarà el 100% de l'import de la compra i les despeses d'enviament, que seran calculades en funció del pes i del lloc d'entrega de la comanda (a excepció dels països fora de la UE).

Què passa si no hi ha algun dels productes adquirits on line?
Si L'ARSA no pot subministrar tots els productes enumerats en la Confirmació de la Comanda, intentarà posar-se en contacte amb l'Usuari a través de correu electrònic, telèfon o correu ordinari, per confirmar i suggerir productes alternatius. Si l'Usuari no accepta els suggeriments, L'ARSA cancel·larà la comanda en relació als productes que no pugui subministrar i tornarà els diners rebuts per aquests productes. La devolució dels diners serà el límit de la responsabilitat de L'ARSA davant l'Usuari, si no pot suministrar els productes sol·licitats.

Es pot cancelar la comanda?
L'Usuari pot cancel·lar la comanda en qualsevol moment abans de l'entrega del producte sol·licitat, trucant al telèfon 93 877 77 10, en l'horari de 10h a 18h, de dilluns a divendres.Els més venuts
1
In Montibus Sanctis
Escolania de Montserrat
3
Imatge de la Mare de Déu de Montserrat
Reproducció en resina, 16 cm
4
Pack Viu el Bages
Pack experiència per a dues persones
5
Imatge de la Mare de Déu de Montserrat
Reproducció en resina policromada, 22 cm
Assistència en compra

© Larsa Montserrat | Avís Legal | Política de cookies | Contactar | www.montserratvisita.com | Crèdits